Shoppa, slänga, sälja, skänka.


Eftersom jag är på väg att flytta håller jag på för fullt med att göra mig av med massa saker jag inte längre behöver. Det är SÅ gött att rensa och kul när nån annan vill ha det man inte längre har användning för. En del skänks till min mors hjälpsändningar till Litauen och en del hamnar på Tradera eller Blocket. Hipp hurra för sajter som dem! Så därför vill jag tipsa om några fina saker jag lade ut på just Tradera häromdan!

Först ut är två vackra stolar i betsad ek från Hugo Troeds i Bjärnum, förmodligen tillverkade nån gång på 1950-talet. De är i oerhört fint skick, men tyvärr har nån tidigare ägare bytt klädsel under 1990-talet skulle jag tro. Länk till annonsen på Tradera finns HÄR. Annonsen ligger uppe till och med 31/10.

Hugo Troeds


Sen har jag två roliga klänningar i "äkta syntet" från nån gång på 1960-talet, båda i storlek 42. Den turkosa har ficklock med tjusiga guldknappar (plast...) och den grönmönstrade har ficklock med rejäla knappar i träimitation. Läs mer och se fler bilder på den turkosa klänningen HÄR och på den gröna HÄR! Den turkosa klänningen ligger uppe till 31/10, men den gröna klänningens auktion tar slut redan nu på söndag, 24/10.


Klänningar


SKYNDA FYNDA...!


Ett sent tillägg: HÄR och HÄRkan man läsa litelitelite mer om Hugo Troeds!
RSS 2.0