ÄNTLIGEN!


Äntligen drar jag igång en egen blogg – som alla andra… Denna blogg är dock tänkt att vara ett komplement till lite tjusigare och tillrättalagda bloggar och kommer huvudsakligen handla om design, foto, inredning, mat osv. Inga unika ämnen men förhoppningsvis lite stökigare och mindre stilrent. Kanske nåt hemma-hos-reportage i ett udda eller helt vanligt hem. Tips på spännande butiker som ligger långt från shoppingstråken. Rent filosofiska tankar om design. Knasiga fotoprojekt. Kanske poesi. Resereportage. Härliga recept på riktigt mumsig mat. Trendigt eller inte trendigt. Här kan det också dyka upp serier, filmklipp, poesi, musik, mode, konst… Ganska brett helt enkelt, nästan vad som helst som kan rymmas inom begreppet kultur - och lite med glimten i ögat. Spretigt helt enkelt, ungefär som jag själv.

Med tiden (kanske till och med mycket snart) kommer det att dyka upp diverse gästbloggare från min omgivning. Bland folk runt omkring mig finns så många intressant och olika kompetenser, så det vore synd att inte dela med sig av dem. Jag tror på vinna-vinna - vi alla vinner på att samarbeta istället för att betrakta varandra som potentiella konkurrenter. Bloggen kan bli ett forum där man kan uttrycka sina åsikter eller dela med sig av sina tankar och upplevelser. Genom gästinläggen kan nya kontakter uppstå och kanske roliga diskussioner och debatter i blogginläggsformat! Jag vill låta bloggen utvecklas - det som börjar som en blogg kan lika gärna bli en webbtidning eller ett aktivt nätverk…

Artefakt = föremål som formats av människa


Välkommen

Foto: Lena Grön.

Kommentarer
Postat av: hans lindström

Hoppas min signatur är kvar lika skarp och fin som jag gjorde den. Och glöm inte kolla min hemsida www.bonton.se

Vi ses väl på bokmässan för ny signatur, t.ex i pannan, rumpan eller på annat lämpligt ställe.

hans

Svar: Men Hej där!Så typiskt att jag inte gick på Bokmässan i höstas! :-( Men det får la bli en autograf på skinkan nästa gång. Det svåra blir bara att välja vilken - höger eller vänster? Kanske båda!!
Lena Grön.

2013-07-13 @ 02:55:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0