I väntan på möbelmässan


Åkte upp till Stockholm igår morse för att gå direkt till Möbelmässan. Men när jag väl kom fram insåg jag att mitt behov av semester var mycket större än behovet av att gå på mässa... så jag sköt upp besöket till idag. Och idag sköt jag upp besöket till imorgon... Dock med ursäkten att om jag går dit imorgon kan jag gå runt tillsammans med min favoritkollega Pernilla! Oavsett känns det skönare att följa magkänslan än ursprungsplanen.

Har strosat runt bland vackra gamla hus på Östermalm i det sköna snövädret och spenderat några timmar på café med att inspirationssurfa inför mässan. Skönt att läsa in sig lite på nyheter etc och vara "mentalt förberedd" för att kunna gallra lite bland intrycken.

Strax blir det "andrafrukost" i form av semla på POCK som i alla fall enligt Alice har stans bästa semlor! Jag hittade dock ingen semmelbild på deras hemsida så detta inlägg får illustreras av andra vackra godsaker från dem.


pock.nu
Foto: Lånat från POCK,
(Per Olsson choklad och konditori, Heleneborgsgatan 19, på Söder i Stockholm).
Kommentarer
Postat av: alice&louise

Hejsan! Vi är två tjejer som skriver ett projektarbete om Blondinbellas kommentarsfält. Våran frågeställning är vad är det som sker i kommentarsfältet, och vad används kommentarsfältet till. Vi tänkte höra med dig om vi får ställa två frågor.När du kommenterade på Blondinbellas inlägg om Bahamas, ville du få svar från andra läsare, eller ville du att Blondinbella skulle läsa och se vad du hade skrivit och se vad du hade att säga?Vore jättesnällt om vi kunde få ett svar (du kan svara här i inlägget så blir det lättare för dig). Vi vill också påpeka att du blev slumpmässigt utvald när vi läste kommentarerna och att du givetvis är anonym i vår uppsats.

2012-02-21 @ 15:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0